Advertisement

Ayvalık Fırtına / Fırtına sonrası Ayvalık sahili havadan görüntülendi / Balıkesir ayvalık'ta sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı.

Ayvalık Fırtına / Fırtına sonrası Ayvalık sahili havadan görüntülendi / Balıkesir ayvalık'ta sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı.. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına sabah saat 06.00 sıralarında başlayan şiddetli fırtına ilçe merkezi, cunda adası, sarımsaklı ve altınova mahallelerinde ciddi maddi hasar meydana getirdi. Fırtınanın etkisiyle onlarca tekne denize batarken bölgede yaşanan zor anlar kameralara yansıdı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hayatı felç etti. Kentte, saat 21.00 sularında başlayan dolu ve şiddetli fırtına nedeniyle bazı iş yerleri ve evleri su bastı. Balıkesir valiliği, hasar tespit çalışmalarının son hızla devam ettiğini aktardı.

Sitemize destek olmak için google haberler'de takip edin. Şiddetli yağış ve saatte 50 ile 55 kilometre hızla esen fırtına sebebiyle ilçenin sarımsaklı mevkii ile altınova ve sahilkent. Balıkesir 'in ayvalık ilçesinde saat 21.00 sularında başlayan dolu ve şiddetli fırtına nedeniyle bazı iş yerleri ve evleri su. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde başlayan fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç ederken, valilik yaptığı açıklamada, herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmadığı aktardı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı.

Ayvalık'ta fırtına etkili oluyor - Balıkesir Merhaba ...
Ayvalık'ta fırtına etkili oluyor - Balıkesir Merhaba ... from gazetemerhaba.com
Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına sabah saat 06.00 sıralarında başlayan şiddetli fırtına ilçe merkezi, cunda adası, sarımsaklı ve altınova mahallelerinde ciddi maddi hasar meydana getirdi. Ayvalık'ta fırtına ve dolunun faturası ağır oldu. Dev dalgalar nedeniyle sallanan teknedeki bir kişi denize düştü. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde başlayan fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç ederken, valilik yaptığı açıklamada, herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmadığı aktardı. Ayvalık ilçesinde saat 21:00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 5 dakika süren fırtınayla birlikte etkili cunda adası'nda etkili olan dolu ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hayatı felç etti. Sabah saat 06.48'de başlayan sağanak yağış ve hızı saatte 80 km ye ulaşan fırtına, ayvalık sahilinde büyük hasara neden. Fırtınanın etkisiyle onlarca tekne denize batarken bölgede yaşanan zor anlar kameralara yansıdı.

Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 30 tekne battı.

Balıkesir'in ayvalık , gömeç ve burhaniye ilçelerinde dün akşam aniden başlayan şiddetli fırtına ve dolu yağışı. Ayvalık ilçesinde saat 21:00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 5 dakika süren fırtınayla birlikte etkili cunda adası'nda etkili olan dolu ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi. Ayvalık'ta fırtına ve dolunun faturası ağır oldu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 30 tekne battı. Şiddetli yağış ve saatte 50 ile 55 kilometre hızla esen fırtına sebebiyle ilçenin sarımsaklı mevkii ile altınova ve sahilkent. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına sabah saat 06.00 sıralarında başlayan şiddetli fırtına ilçe merkezi, cunda adası, sarımsaklı ve altınova mahallelerinde ciddi maddi hasar meydana getirdi. Fırtına bazı küçük balıkçı teknelerine zarar verirken, yazlık sitelerin bulunduğu sahilkent mahallesi'nde cadde ve sokaktaki çöp. Balıkesir ayvalık'ta sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Ayvalık ta hava her zaman günlük güneşlik değil limanda tekneden fırtına anı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80.

Fırtınanın etkisiyle onlarca tekne denize batarken bölgede yaşanan zor anlar kameralara yansıdı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli lodos ve yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Dev dalgalar nedeniyle sallanan teknedeki bir kişi denize düştü. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti.

Balıkesir ayvalık'ta fırtına nedeniyle çok sayıda tekne ...
Balıkesir ayvalık'ta fırtına nedeniyle çok sayıda tekne ... from foto.haberler.com
Fırtına bazı küçük balıkçı teknelerine zarar verirken, yazlık sitelerin bulunduğu sahilkent mahallesi'nde cadde ve sokaktaki çöp. Ayvalık'ta fırtına ve dolunun faturası ağır oldu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde fırtına ve kuvvetli yağış zor anlar yaşattı. Birçok tekne kullanılmaz hale geldi. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 30 tekne battı. Kentte, saat 21.00 sularında başlayan dolu ve şiddetli fırtına nedeniyle bazı iş yerleri ve evleri su bastı. Balıkesir 'in ayvalık ilçesinde saat 21.00 sularında başlayan dolu ve şiddetli fırtına nedeniyle bazı iş yerleri ve evleri su. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına hayatı felç etti.

Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.

Balıkesir il genelinde yaşanan fırtına, ayvalık'ta sabah saatlerinde etkili oldu. Ayvalık'ta yaşanan fırtına sonrasında bazı tekneler battı. Ayvalık'ta fırtına ve dolunun faturası ağır oldu. Balıkesir 'in ayvalık ilçesinde saat 21.00 sularında başlayan dolu ve şiddetli fırtına nedeniyle bazı iş yerleri ve evleri su. Ayvalık ta hava her zaman günlük güneşlik değil limanda tekneden fırtına anı. Şiddetli yağış ve saatte 50 ile 55 kilometre hızla esen fırtına sebebiyle ilçenin sarımsaklı mevkii ile altınova ve sahilkent. Ayvalık'ta sabah 07.00 sularından bu yana etkili olan yağış ve rüzgar, en az 20 tekneyi batırdı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye. Uçan çatı parçaları ve devrilen. Balıkesir valiliği, hasar tespit çalışmalarının son hızla devam ettiğini aktardı. Balıkesir'in ayvalık, gömeç ve burhaniye ilçelerinde dün akşam aniden başlayan şiddetli fırtına ve dolu yağışı, 10 dakikada başta zeytinlikler olmak üzere tarım alanlarında büyük hasara sebebiyet verdi.

Balıkesir'in ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80. Fırtına esnasında batmak üzere olan bir tekneden denize düşen kişi an be an kameralara yansıdı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 30 tekne battı. Balıkesir ayvalık'ta sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Ayvalık ilçesinde saat 21:00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 5 dakika süren fırtınayla birlikte etkili cunda adası'nda etkili olan dolu ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi.

Ayvalık'ta şiddetli fırtına: Tekneler battı, çatılar uçtu ...
Ayvalık'ta şiddetli fırtına: Tekneler battı, çatılar uçtu ... from i.dunya.com
Balıkesir'in tatil yerlerinden olan ayvalık'ı kuvvetli fırtına vurdu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Ayvalık'ta fırtına ve dolunun faturası ağır oldu. Balıkesir'in ayvalık , gömeç ve burhaniye ilçelerinde dün akşam aniden başlayan şiddetli fırtına ve dolu yağışı. Onlarca tekne fırtına sebebiyle batarken, ağaçlar ve bazı evlerin çatıları uçtu. Saat 21.00 sıralarında başlayan dolu yağışı şiddetli fırtına ile 5 dakikalık sürede ayvalık'ta hayatı felç etti. Abone olabilmek için açılan pencerede ⭐ işaretine basmayı sakın unutmayın. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80.

Belli bir hat üzerinden geçen.

Balıkesir'in ayvalık , gömeç ve burhaniye ilçelerinde dün akşam aniden başlayan şiddetli fırtına ve dolu yağışı. Şiddetli yağış ve saatte 50 ile 55 kilometre hızla esen fırtına sebebiyle ilçenin sarımsaklı mevkii ile altınova ve sahilkent. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Balıkesir valiliği, hasar tespit çalışmalarının son hızla devam ettiğini aktardı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Sitemize destek olmak için google haberler'de takip edin. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına sabah saat 06.00 sıralarında başlayan şiddetli fırtına ilçe merkezi, cunda adası, sarımsaklı ve altınova mahallelerinde ciddi maddi hasar meydana getirdi. Ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye. İlçede etkili olan şiddetli fırtına marina'da bağlı bulunan 30 tekneyi batırırken, ağaçları ise yerinden söktü. Balıkesir'in ayvalık, gömeç ve burhaniye ilçelerinde dün akşam aniden başlayan şiddetli fırtına ve dolu yağışı, 10 dakikada başta zeytinlikler olmak üzere tarım alanlarında büyük hasara sebebiyet verdi. Fırtına bazı küçük balıkçı teknelerine zarar verirken, yazlık sitelerin bulunduğu sahilkent mahallesi'nde cadde ve sokaktaki çöp. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı.

Posting Komentar

0 Komentar